Boom car

Vi har monteringsverksted for bilstereo, ryggekamera, DAB+, navigasjon, alarm, lys mm i butikken vår i Grimstad !

NB! Vi er stort sett konkurransedyktige på pris. Be oss gjerne om tilbud før kjøp!

Over 25 års erfaring på montering!

Match Lydoppgraderingspakke VW ID.4 / ID.5

11,490.00 kr

Volkswagen ID.4 / ID.5 Plug&Play lydoppgraderingspakke – ny oppgradert pakke!

Info fra produsent:

Den utrolig populære ID4/ID5 pakke har nå fått en 2023-oppgradering. Den gode gamle Match PP 62DSP forsterkeren er skiftet ut med den nyere og mer sofistikerte Match M 5.4DSP. Denne forsterkeren er basert på ACO-plattformen og har mer justeringsmuligheter og flere funksjoner. Ved hjelp av målemikrofon, TuneEQ og avanserte lydjusteringer kan vi ytterligere øke lydkvaliteten – fortsatt uten å skifte noen høyttalerelementer i bilen.
I tillegg leveres også denne med et mer avansert – men enklere – kabelsett, som tar mindre plass og gir mindre inngrep i bilens originale kabelnett.
Og som om ikke det var nok – Match M 5.4DSP er mye mindre fysisk, og utvikler mindre varme. Dette gir muligheter for enda mer elegant montering enn tidligere.

ACO – En kraftig og avansert plattform
Match M 5.4DSP er utstyrt med den ekstremt kraftige 32 bits ACO-plattformen, som tar seg av alle kontrolloppgaver raskere enn tidligere. ACO tilbyr lynrask veksling mellom forskjellige lydoppsett, fantastiske lydeffekter som eksempelvis Augmented Bass Processing og RealCenter, kanalseparert inngangs-EQ, samt Input Signal Analyzer som analyserer og kompenserer inngangssignalet fra bilens originalradio.

Oppgraderingspakke som langt overgår påkostede originale lydpakker fra fabrikk
Vår egen oppgraderingspakke til Volkswagen ID.4 / ID.5 med standard stereo. En komplett lydoppgradering som ikke kan sammenlignes med oppgradert stereo fra fabrikk. 100% Plug & Play oppkobling av både forsterker og basskasse. Denne løsningen er designet, utviklet og produsert med stor nøyaktighet med både Volkswagen ID.4 og ID.5 stående som testbiler i vårt eget verksted. Resultatet forbløffer selv en dreven bilstereoentusiast og overgår lett enhver oppgradert stereopakke man kan få levert fra fabrikk i ny-biler.
Denne pakken er en ny og oppdatert 2023-utgave av vår svært populære ID4-pakke, hvor vi har plukket ut den meget elegante og kompakte Match M 5.4DSP forsterkeren. Denne passer perfekt inn i et rom bak hanskerommet.

Hvordan blir lyden?
Lydsignaturen i denne pakken gjenspeiler vår tanke om hvordan lyd i bil skal være. Du vil få tydelig og åpen mellomtone og diskant, som ikke er pågående og “masete”, pluss et godt bassfundament som gir deg rykninger i dansefoten. Du vil få en fysisk følbar bass, og en stereo som spiller musikalsk og rytmisk.

Bilstereo skal være GØY, og det er denne pakken her med god margin.

1 på lager

Produktnummer: BB50VW28 Kategorier: , ,
0